MINUSTA

Olen Hanna, markkinointi- ja brändiopiskelija Jyväskylän Ammattikorkeakoulussa, graafinen suunnittelija, valokuvaaja sekä bloggaaja.

Aloitin syksyllä 2016 Liiketalouden opinnot Jyväskylän Ammattikorkeakoulussa ja toteutan graafisen alan, valokuvauksen, median ja sisällöntuotannon kampanjat ja projektit opiskeluideni ohella pääosin iltaisin ja viikonloppuisin.

Työajan ulkopuolella sisustan kaksiota, pyrin liikkumaan ja pitämään pahimmat selkäongelmat poissa sekä rakastan kosmetiikkaa sen kaikissa muodoissa. Tästä erityinen esimerkki on kauneuspainoitteinen lifestyleblogini, hannamaria.

Olen oma-aloitteinen, ahkera, avoin ja on joku tainnut perfektionistiksikin tituleerata. Olen sekä ryhmätyökykyinen, että omatoiminen. Tykkään haastaa itseäni ja opin vihreistäni. Rakastan uuden kokeilemista ja omistan palon graafista suunnittelua, markkinoinnin automaatiota sekä brändäämistä kohtaan.

Töissäni suosin selkeää linjaa kuitenkin pienellä jujulla ja omalla otteella varustettuna. Tulen monenlaisten persoonallisuuksien kanssa toimeen, sillä olen työskennellyt monien eri kulttuurien edustajien parissa. Näin uudenlaiset kohtaamiset työelämässä ovat minulle tuttuja, haastavia asiakaspalvelutilanteitakin myöten. Myöskin luontainen englanninkielentaito on suurena apunani.

Tarkemmat kuvaukset koulutus- ja työhistoriastani löydät LinkedIn-profiilistani.

Mainokset