Stafix Oy – eBook: 6 tips for successful in-store advertising

Lokakuussa 2015 julkaistiin toinen Stafix Oy:n ilmaiseksi ladattavavissa oleva opas, ’eBook’. Stafix Oy –  6 tips for successful in-store advertising  -opas taitettiin ja julkaistiin kuudella eri kielellä verkossa. Englannin- sekä suomenkielisistä oppaista tehtiin lisäksi painetut versiot, joita jaettiin koulutuksissa.

Kyseiseen projektiin saatiin teksti valmiina, ulkoasu pohjattiin aikaisempaan taittamaani oppaaseen (Tutustu siihen tästä). Projektin edistyessä pieniä muutoksia ulkoasuun tehtiin sen selkeyttämiseksi sekä parantamiseksi sopimaan tähän oppaaseen.

Opasta taittaessa täytyi ottaa huomioon eri kielien mahdolliset rajoitukset; etenkin pidemmät kappaleet sekä tavutus oli saatava istumaan kuudelle eri kielelle. Opas oli taitettava niin, että se olisi mahdollista julkaista niin printti- kuin digiversiona. Ajatuksena pääasiallisesti kuitenkin netissä ladattavissa oleva versio.

Projektissa minulle kuului myös taiton sekä kuvien valitsemisen / muokkauksen lisäksi käännösten hoitaminen niin Stafix Oy:n myyjien, kuin erillisten kääntäjien kanssa yhteistyössä.

Opas vastaa mm. seuraaviin kysymyksiin;

    • Miten onnistua myymälämainonnassa?
    • Mitä ottaa huomioon ennen myymälämainoskampanjan käynnistämistä?
    • Miten luoda onnistuneita ja kustannustehokkaita myymälämainoskampanjoita (POS ja POP)?

Kyseisen oppaan voi ladata englanniksi täältä.

Mainokset