Stafix Oy – eBook: Benefits of glue-free stickers for in-store advertising

Syyskuussa 2015 julkaistiin ensimmäinen Stafix Oy:n ilmaiseksi ladattavavissa oleva opas, ’eBook’. Benefits of glue-free stickers for in-store advertising -opas taitettiin ja julkaistiin kuudella eri kielellä verkossa. Englannin- sekä suomenkielisistä oppaista tehtiin lisäksi painetut versiot, joita jaettiin koulutuksissa.

Kyseiseen projektiin saatiin teksti valmiina, mutta ulkoasu kuvineen sekä grafiikoineen täytyi suunnitella alusta saakka; oppaan koko sekä tyyli täytyi määritellä tarkasti, sillä kyseisen pohjan elementteihin oli tarkoitus tukeutua tulevissa oppaissa.

Opasta taittaessa täytyi ottaa huomioon eri kielien mahdolliset rajoitukset; etenkin pidemmät kappaleet sekä tavutus oli saatava istumaan kuudelle eri kielelle. Opas oli taitettava niin, että se olisi mahdollista julkaista niin printti- kuin digiversiona. Ajatuksena pääasiallisesti kuitenkin netissä ladattavissa oleva versio.

Projektissa minulle kuului myös taitto- sekä kuvien haravoinnin lisäksi käännösten hoitaminen niin Stafix Oy:n myyjien, kuin erillisten kääntäjien kanssa yhteistyössä.

Opas vastaa mm. seuraaviin kysymyksiin;

  • Mikä on liimaton tarra?
  • Miten liimattomia tarroja voi hyödyntää myymälämainonnassa?
  • Mitä etuja liimattomien tarrojen käytöstä on myymälämainonnassa?

Kyseisen oppaan voi ladata englanniksi täältä.

Mainokset